post3 feat 850x550 - 5 parasta hevoskilpailutapahtumaa, joista lyödä vetoa tänä vuonna

5 parasta hevoskilpailutapahtumaa, joista lyödä vetoa tänä vuonna

lähettänyt

Hevosurheilu on erittäin suosittu vedonlyönti markkina ja se houkuttelee paljon harrastajia ja ammattilaisia vedonlyöjiä ympäri maailmaa. Heidän tavoitteenansa on voittaa suuria voittoja suurista kilpailuista.

Tässä ovat maailman suurimmat hevoskilpailut, joista voit lyödä vetoa ja kokeilla onneasi.

Kentucky Derby

post3 1 - 5 parasta hevoskilpailutapahtumaa, joista lyödä vetoa tänä vuonna
Tämä on maailman tunnetuin hevosurheilutapahtuma. Sillä on rikas historia ja vedonlyöjät odottavat vedonlyöntiä tästä kisasta. Tapahtumaan osallistuu kuuluisia ihmisiä kaikkialta maailmasta.

Osallistujien joukossa on ollut entiset Yhdysvaltain presidentit Richard Nixon ja Lyndon B. Johnson sekä kuuluisa nyrkkeilijä Muhammad Ali. Voittaja saa 2 miljoonaa dollaria palkintorahana. Se on upea vedonlyönti tapahtuma.

Preakness Stakes

post3 2 - 5 parasta hevoskilpailutapahtumaa, joista lyödä vetoa tänä vuonna
Tämä kilpailu järjestetään joka vuosi toukokuussa Pimlico Kilparadalla, Baltimoressa, Marylandissa. Kilpailua kutsutaan usein nimellä ‘Mustasilmäisen Susanin Juoksu’. Kilpailun lopuksi voittajahevosen kaulan ympärille laitetaan keltaisia kukkia osana perinnettä.

Kilpailu järjestetään 1,2 mailin pituisella radalla. Kilpailun ennätys voittoaika on 1 minuutti ja 53 sekuntia. Tämä on erittäin suosittu kilpailu ja uhkapelaajat odottavat vedonlyömistä tästä kisasta.

Belmont Stakes

post3 3 - 5 parasta hevoskilpailutapahtumaa, joista lyödä vetoa tänä vuonna
Tämä on yksi vanhimmista hevosurheilu perinteistä Yhdysvalloissa, joka sai alkunsa vuonna 1867. Rata on 1,5 mailia pitkä. Alhaisin aika, jolla rata on tähän mennessä suoritettu, on 2 minuuttia ja 24 sekuntia. Koska Belmont on lähellä New York Citya, monet turistit tulevat katsomaan kilpailua.

Miljoonat ihmiset myös katsovat kilpailua televisiosta. Jos tykkäät lyödä vetoa hevosurheilusta, silloin sinun pitää lyödä vetoa tästä kisasta tänä vuonna.

Melbourne Cup

Tämä kilpailu pidetään Flemingtonin Kilparadalla Australiassa. Tämän tapahtuman palkintoraha on 5,6 miljoonaa dollaria, joten ei ole mikään ihme, että urheilutähdet ja kuuluisat julkkikset osallistuvat kilpailuun.

Kiinnostaa on se, että kilpailun lisäksi järjestetään ‘Fashion on the Field’ kilpailu, jossa palkitaan parhaiten pukeutuvia ihmisiä.  Keskimäärin noin 100 000 ihmistä ympäri maailmaa osallistuu tähän tapahtumaan.

Dubai World Cup


Tämä kilpailu houkuttelee runsaasti sheikki hallitsijoita, poliitikkoja ja kuuluisuuksia ympäri maailmaa. Tämän tapahtuman yhdistetty palkintoraha on 27 miljoonaa dollaria, minkä vuoksi hevosurheilu vedonlyöjät pitävät silmällä tätä tapahtumaa joka vuosi.  Se järjestetään joka vuosi maaliskuussa.

Hevosista vedonlyöminen on helppoa ja hauskaa. Jos löydät oikean hevosen oikeasta tapahtumasta, silloin sinulla on mahdollisuus voittaa paljon rahaa.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.